S přírodním lubrikačním gelem Animé bude vaše milování mnohem příjemnější

Nemilou lapálií v životě ženy je suchá poševní sliznice. Obvyklým řešením je zvlhčující prostředek. Ale jaký vybrat? Nechte si poradit a zkuste přípravky s kyselinou hyaluronovou, jako třeba lubrikační gel Animé. Přečtěte si, k čemu jsou tam tyto ingredience dobré a na co se také při výběru dívat.

anime-romance-1934204_1280

Když pochva není dostatečně zvlhčená, milování bolí. Stejně tak může být nepříjemné zavádění menstruačního kalíšku, pesaru nebo třeba vaginálních kuliček.

Tyto potíže často přicházejí:

  • v některých fázích menstruačního cyklu
  • v těhotenství
  • po porodu
  • během kojení
  • v menopauze
  • při užívání hormonální antikoncepce
  • při používání běžných mýdel na intimní místa

Důvody mohou být samozřejmě také psychické - nedostatečná touha, chybějící předehra, stres, únava, obavy atd.

anime-sleep-4087886_1280

Řešení je řada, od zákroku dermatologa, přes hormonální léčbu, až po úpravu stravovacích návyků nebo bylinky. V konkrétní situaci, kdy potřebujete zvlhčit tady a teď hned, sáhněte po lubrikačním přípravku.

Lubrikantů je na trhu obrovské množství a není vždy snadné se v nich vyznat. Na bázi oleje, silikonu, vody, s příchutí, s vůní, chladivé, hřejivé, přírodní, některé vás jen zvlhčí, jiné stimulují vzrušení, další mají i ozdravující účinek... A teď, babo, raď.

Složení je důležité

Kritérií výběru je hodně, záleží, co je důležité zrovna pro vás. Rozhodně by vás ale mělo zajímat složení. Přece jenom, tyto prostředky si dáváme na ta nejintimnější místa.

Našli jste někdy někde na půdě krimplenový kostýmek po babičce? A teď si v mysli srovnejte tuto nepříjemnou látku s měkkou bavlnou. Obojí splní svůj účel - ošatit. Ale umělina pokožku podráždí, zatímco přírodní látky jsou k tělu šetrné. A s lubrikačními gely je to úplně stejné.

anime-drip-339938_1280

Bez ohledu na původ surovin si dejte pozor také na různé parfémy, barviva a příchutě, i ty mohou způsobit svědění, pálení či paradoxně ještě víc vysušovat.

S lubrikantem za vnitřní kondicí

Pokud chcete nejen okamžitě zvlhčit intimní místa, ale také působit preventivně na jejich zdraví, sáhněte po lubrikačních prostředcích, které jsou doplněné některou účinnou látkou.

 

Kyselina hyaluronová na hydrataci

Kyselinu hyaluronovou známe z reklam na zázračná pleťová séra. Látka se přirozeně nachází v pokožce a skutečně tam zajišťuje pružnost, rychlejší hojení a drží zásoby vody. No a v oblasti intimní působí podobně jako v pokožce. Zvlhčí pochvu a současně udržuje vodu ve tkáních, takže ty jsou plnější, pružnější a omlazené.

anime-rosa-1383709_1280

Věděli jste? Kyselina hyaluronová se v minulosti získávala z kohoutích hřebínků, dnes se využívá určitých bakterií, jež tuto látku produkují.

Kyselinu hyaluronovou obsahuje např. lubrikační gel Animé. Má tedy okamžitý lubrikační účinek a k tomu je dlouhodobě prospěšný pro zdraví vašeho intimního prostředí. Je jemný, svá nejtajnější místa nevystavujete působení ropných produktů, parabenů, silikonů, barviv ani parfémů.

Jeho další výhody jsou:

  • nezasychá
  • nenechvá skvrny
  • není parfémovaný
  • působí preventivně proti mykózám
  • urychluje regeneraci poševní mikroflóry

Takže o své výsostně ženské území můžete pečovat, jak si zaslouží.

Lubrikační gel Animé můžete prořídit zde: https://www.pesar.cz/produkt/anime-lubrikacni-gel